- חלבון מי גבינה הינו בעל ערך תזונתי גבוה ומחקרים מדעיים חשפו יתרונות בריאותיים רבים . ישנם כמה תועלות בריאותיות , אשר נתמכות ע”י מחקרים בבני אדם כגון:
- מקור לחלבון באיכות גבוהה
- מעודד צמיחת שריר
- מוריד יתר לחץ דם
- מסייע לטיפול בסוכרת מסוג 2
- מסייע בהפחתת דלקת
- מסייע במחלות מעיים דלקתיות
- משפר את ההגנה האנטי חמצנית
- משפר תמונת השומנים בדם
- עשוי להפחית רעב ולהפחית משקל
בימים אלו רוב תוספי התזונה המובילים מבוססים על אבקת מי גבינה. בעוד שבחלב רגיל מהווים מי הגבינה רק כ-20 אחוזים מסך כל חלבוני החלב. בשנים האחרונות השתנה היחס בין סוגי החלבון. כלומר, במקום 20 אחוזים של Whey תקבלו 60 אחוזים – פי שלושה ממוצר חלב רגיל. ישנם מוצרים עשירים במגנזיום, סידן, אשלגן וזרחן.
הגיבו